BANDET

Spotlight Band består af fem bundrutinerede, seriøse og alsidige musikere med mange års live-erfaring på bagen.
Flere af medlemmerne er uddannet fra Det Jyske Musikkonservatorium i Aalborg.

Gunnva

Gunnva er bandets forsanger, færing og frontfigur. Med Gunnva på scenen kan man roligt forvente højt humør, masser af charme og ikke mindst en særdeles velsmurt vokal, der passer til alle stilarter – hele vejen fra de stille ballader til de energiske rocknumre. Gunnva er uddannet fra konservatoriet i Aalborg.

Alex

Alex er bandets guitarist. Gennem ti år har Alex spillet for Gud og hvermand i Nordjylland – til bryllupper, festivaler, firmafester og så videre og så videre. Med et stort teknisk overskud og en stærk musikalsk sans ved han altid, hvornår nok er nok – og hvornår der er brug for en guitarsolo som krydderi. En disciplin, som Alex i øvrigt mestrer til perfektion.

Andreas

Andreas er bandets pianist. Med en smittende udstråling og et stort musikalsk overskud udfylder han en vigtig rolle – for eksempel når det gælder de ekvilibristiske soloer, hvor Andreas’ potentiale virkelig får lov at folde sig ud. Derudover har han adskillige års live-erfaring bag tangenterne. Andreas er uddannet fra konservatoriet i Aalborg.

Julian

Julian er bandets trommeslager og alderspræsident. Bag tønderne udgør Julian altid en sikker sidste skanse og sørger for, at det hele svinger, som det skal. Det har han efterhånden gjort i 15 år som trommeslager i forskellige live-sammenhænge.

Mads

Mads er bandets bassist. Med mange års erfaring og et tydeligt talent i bagagen sikrer han, at musikken altid står på et bundsolidt fundament, der ikke kan undervurderes. Mads er uddannet fra konservatoriet i Aalborg.